לןגן

עוגת תמרים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/07/2018 | 09:00

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקבלת קצף תפוח בערך 10 דקות

  2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף בזילוף את השמן

  3. לשים בקערה נפרדת מיץ ממרח תמרים קינמון שוקולית ואגוזים לערבב מעט ולהוסיף למיקסר

  4. להוסיף את הקמח לערבב מעט לכבות את המיקסר ולהמשיך לערבב בקיפול לא לשבור את הקצף

  5. לשמן תבנית אפשר 24 או סיר פלא לאפות 180 מעלות 40 דקות לבדוק עם סכין שהסכין תצא יבשה

  6. הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

  7. בהצלחה