לןגן

פס עוגת שוקולד שכבות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 30/06/2018 | 02:20
פס עוגת שוקולד שכבות

תקציר המתכון: עוגה פשוט מעדן טעימה וקלילה עם המון טעמים פשוטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים הכל בקערת מיקסר ולערבל עד לאחדות ללא גושים.ואז לשפוך לתבניות אינגלייש קייק ולאפות בתנור .

  2. שחומם מראש 10 דקות בחום של 180 מעלות בין 40 ל50 דקות תלוי בתנור לבדוק עם קיסם..לחכות שהעוגות יתקררו ואז כל פס לחתוך לאורך ל3 חלקים...לשים חלק על מגש להרטיב בנס קפה ולשים קצפת וליישר לסגור עם חלק ואז להרטיב עם נס קפה ועם כף לשפוך מהרוטב שוקולד מעל עוד חלק לשים לשפוך גנאש לשים סוכריות ולהכניס למקרר להתקררות ככה לעשות עם העוגה השנייה.