לןגן

זיתים מבושלים עם תחתיות ארטישוק חתוכות דק דק ❤️

מאת: Koral Buadana, פורסם: 28/06/2018 | 17:14
זיתים מבושלים עם תחתיות ארטישוק חתוכות דק דק ❤️

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לארוחת שבת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נרתיח פעמיים את הזיתים להוצאת המרירות עם חצי כפית סוכר וחצי לימון .

  2. נחתוך את כל הירקות דק דק

  3. (אני משתמשת במכונה ידנית)

  4. במחבת עמוקה נשים 3 כפות שמן

  5. נוסיף את העגבניות המרוסקות ונטגן

  6. נוסיף את הפפריקה וחצי כפית סוכר ונמשיך לטגן לפתיחת טעמים

  7. נוסיף את הגמבה ונטגן למשך 2 דק

  8. נוסיף את הפלפל החריף ואת הארטישוק ונמשיך לטגן ולערבב

  9. נוסיף את השום והכוסברה ונמשיך לטגן .

  10. בכוס חד פעמית לשתיה חמה נשים את המרק עוף ומים רותחים ונשפוך למחבת נערבב ונוסיף עוד רבע כוס מים רותחים

  11. נוסיף את הכמון ונביא לרתיחה

  12. לאחר הרתיחה נוסיף את הזיתים ונמשיך לבשל למשך 10 דק .

  13. אין צורך להוסיף מלח המרק עוף מספיק מלוח .

  14. בתאבון :)