לןגן

עוגת תפוזים ללא הפרדת בצים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/06/2018 | 09:43
עוגת תפוזים ללא הפרדת בצים

תקציר המתכון: טעימהההה ברמות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר נערבל את הבצים ,סוכר וסוכר וניל כ 7 דקות עד שנהיה קצף בהיר ותפוח !

  2. נוסיף את השמן ,המיץ תפוזים במזיגה איטית

  3. נוסיף את הקוקוס

  4. כעת נמניך מהירות ל 3 ונוסיף את הקמח עד להטמעה !!

  5. נשמן תבנית 24 נאפה בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש ! זמני התנור משתנים מתנור לתנור בערך 40 דקות