לןגן

חצילים ופלפלים בתנור

מאת: לאה לוי, פורסם: 27/06/2018 | 09:29
חצילים ופלפלים בתנור

תקציר המתכון: יוצא כמו מטוגן!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפעילים תנור 180 מעלות. לוקחים תבנית תנור אשר מעליה מניחים נייר אפיה. שמים על הנייר שמן בנדיבות. פורסים חצילים לפרוסותומטבילים בשמן שעל הצבנית נשנח הכיוונים. מניחים את כל פרוסות החצילים ומכניסים לתנור עד להשחמה. אחרי שרואים את התוצאה כבר לא מתחשק לטגן.

  2. לגבי פלפל חריף עושים אותו הדבר רק פחות זמן ולאחר שמוציאים מהתנור חונקים בתוך שקית קשורה ומקלפים את הקליפה.