לןגן

קישואים ממולאים פרווה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/06/2018 | 07:51
קישואים ממולאים פרווה

תקציר המתכון: טעם לימוני ומתקתק משגע

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה....

  2. 3 קישואים גדולים מעט מגורדים וחתוכים ל4 כול חלק לרוקן בעזרת כפית ולמלא, ...לבשל חצי בישול אורז כ2 כוסות עם 3 כוסות מים חמים ..להוסיף כוס כרפס קצוץ גיבעול ועלי ,2 עגבניות חתוכות לריבועים לתבל,מעט מלח כף מרק עוף ,1/4 כפית פלפל שחור,1 כף סוכר,מיץ מחצי לימון,4 כפות שמן ,לצנן מעט ולמלא לסדר בסיר ..בקערה לערבב כ2 כוסות מים רתוחים עם 1 כפית מלח,1/4 כפית פלפל שחור,3 כפות רוטב טריאקי,כף סוכר ,1/2 כוס מיץ לימון סחוט,1 כפית מרק עוף,להוסיף מעל הקישואים להניח צלחת מעל חסינת אש וליסגור במיכסה לבשל על אש נמוכה עד גמר הנוזלים ,להוציא את הצלחת ששמנו מעל לצנן מעט ולהגיש בהצלחה אורה...