לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 25/06/2018 | 11:21
עוגת תפוחים בחושה

תקציר המתכון: ריח וטעם משגע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב

  2. לשים בתבנית נייר אפיה ולהוסיף את הבלילה

  3. להכנת השרוייזל

  4. להמיס חמאה להוסיף קמח אגוזים וקינמון ולערבב היטב

  5. לפזר מעל העוגה לפני האפיה

  6. הכל בכוס חד פעמי שתהיה קרה 200 מ"ל

  7. אפשר לאפות ב2 אינגלשקייק

  8. או בתבנית אינגלשקייק אחת גדולה

  9. העוגה יוצאת מושלמת

  10. בהצלחה