עוגת תפוחים בחושה
מאת: שרה יוסף, פורסם: 25/06/2018 | 11:21
תקציר המתכון:
ריח וטעם משגע
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 וחצי כוסות קמח רגיל
-
1 אבקת אפיה
-
1 סוכר וניל
-
1/2 כוס סוכר דמררה
-
1/2 כוס סוכר רגיל
-
1 כוס שמן
-
3 תפוחי עץ גרנד סמיט או תפוח אדום חתוך. לקוביות קטנות
-
3 ביצים
-
1/2 כפית קינמון
-
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
-
1/2 כוס צימוקים
-
1/4 כוס מיץ תםוזים
-
גרידת תפוז
-
אפשרות מעל העוגה
-
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
-
1/4 כפית קינמון
-
1 כף סוכר דמררה או רגיל
-
לערבב ולהוסיף על העוגה לפני האפיה
-
אחרי האפיה שהעוגה מוכנה לשים מייפל על העוגה מומלץ
-
או
-
שטרוייזל
-
50 גרם חמאה
-
3/4 כוס קמח
-
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
-
2 כפות סוכר
-
1/2 כפית קינמון
-
לערבב ולפזר על העוגה לפני האפיה
אופן הכנה
-
להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב
-
לשים בתבנית נייר אפיה ולהוסיף את הבלילה
-
להכנת השרוייזל
-
להמיס חמאה להוסיף קמח אגוזים וקינמון ולערבב היטב
-
לפזר מעל העוגה לפני האפיה
-
הכל בכוס חד פעמי שתהיה קרה 200 מ"ל
-
אפשר לאפות ב2 אינגלשקייק
-
או בתבנית אינגלשקייק אחת גדולה
-
העוגה יוצאת מושלמת
-
בהצלחה