לןגן

קציצות עוף מטוגנות ומקורמלות בבצל פטריות וערמונים😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 25/06/2018 | 01:55
קציצות עוף מטוגנות ומקורמלות בבצל פטריות וערמונים😍

תקציר המתכון: תקשיבו טוב זה פשוט מעדןןןן והילדים יטרפו את זה באחריות😍😍😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מוציאים את עיסת הקציצות מהמקרר ומכינים כדורים עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה.

  3. מחממים מחבת טפלון עם 5 כפות שמן זית או עד שזה מכסה את התחתית ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים ומניחים מעל נייר סופג.

  4. להכנת הרוטב:

  5. שמים 4 כפות שמן זית בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הסוכר ומטגנים עוד חצי דקה,מוסיפים את הסילאן ,מערבבים ומטגנים עוד חצי דקה.

  6. מוסיפים את הערמונים ומערבבים.

  7. מוסיפים את הפטריות ,המלח והפלפל ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים.

  8. מוסיפים 2 כפות רוטב צ'ילי ומטגנים עוד דקה שתיים, מוסיפים את המרק ממרק העוף, מוסיפים עוד כוס של מים חמים ומביאים לרתיחה.

  9. מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  10. מנענעים את הסיר מידיי פעם כך שהרוטב יגע בקציצות או בעזרת כף להרטיב את הקציצות עם הרוטב.

  11. יוצא פשוט מעדןןןןן באחריות 😍

  12. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤