לןגן

חזה עוף במילוי בשר טחון ואורז+כרעיים ברוטב עגבניות משגע

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 24/06/2018 | 08:39
חזה עוף במילוי בשר טחון ואורז+כרעיים ברוטב עגבניות משגע

תקציר המתכון: זה יוצא פשוט מעדןןןןן😍😍😍 תוספת של אורז ויש לנו ארוחה מושלמת ומשביעה❤❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

מצרכים למילוי

להוציא מהמקרר ולהוסיף

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מטגנים את הבצלים עם 4 כפות שמן עד להזהבה יפה, מתבלים בפפריקה וכורכום ומערבבים, מניחים פנימה את כל חלקי העוף והחזה הממולא ומטגנים כדקה מכל צד.

  3. מוסיפים את השום הקצוץ, שאר התבלינים, את העגבניות המגורדות ורסק העגבניות ושופכים מעל הכל 2 כוסות מים חמים.

  4. מערבבים בעדינות ומביאים לרתיחה.

  5. טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.

  6. מפזרים מעל הכל חופן של כוברה קצוצה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור עד לצמצום הנוזלים.

  7. ממש כ-2 דקות לקראת סיום אפשר לפזר עוד מעט כוסברה קצוצה וממשיכים לבשל עם מכסה פתוח עוד דקה שתיים.

  8. זה יוצא פשוט מעדןןןן😍😍😍

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤