לןגן

פס גבינה מושלם

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 24/06/2018 | 01:38
פס גבינה מושלם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר ללוש

  2. קמח שמרים סוכר להוסיף את שאר המרכיבים

  3. לבצק רך ונפרד מהדפנות

  4. נוזלים תמיד בהדרגה.

  5. ולהתפיח .

  6. לחלק את הבצק ל 2

  7. לפרוס לעלה גדול ודק יחסית למלא את החצי שלו לכל האורך בגבינה ולקפל 2 קיפולים.

  8. את מחצית הבצק שנותרה

  9. לרדד בגלגלת רשת לחרוץ בבצק. ולכסות את המאפה.

  10. נשאר לי עוד מעט בצק והכנתי גביניות

  11. להשאיר להתפחה כ 15-20 דק לצפות בביצה.

  12. לאפות בתנור שחומם מראש כ 170 מע עד שהמאפה זהוב. לצפות במי סוכר שהרתחנו לפני כן.תהנו הילה❤