קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערת המקסר ללוש
קמח שמרים סוכר להוסיף את שאר המרכיבים
לבצק רך ונפרד מהדפנות
נוזלים תמיד בהדרגה.
ולהתפיח .
לחלק את הבצק ל 2
לפרוס לעלה גדול ודק יחסית למלא את החצי שלו לכל האורך בגבינה ולקפל 2 קיפולים.
את מחצית הבצק שנותרה
לרדד בגלגלת רשת לחרוץ בבצק. ולכסות את המאפה.
נשאר לי עוד מעט בצק והכנתי גביניות
להשאיר להתפחה כ 15-20 דק לצפות בביצה.
לאפות בתנור שחומם מראש כ 170 מע עד שהמאפה זהוב. לצפות במי סוכר שהרתחנו לפני כן.תהנו הילה❤