לןגן

מגנום ריבת חלב

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/06/2018 | 01:11
מגנום ריבת חלב

תקציר המתכון: "להתעלף מהטעם"

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים 100 גרם שוקולד לבן, מוסיפים פייטה ומערבבים, יוצקים לתבנית ארטיק ומורחים בדפנות, הופכים ומנערים שאריות שוקולד, מקפיאים חצי שעה.

  2. ממסים 300 גרם שוקולד עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת התערובת חלקה, מכניסים למקרר לחצי שעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, כף ריבת חלב לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  3. יוצקים כף ריבת חלב בכל תבנית על ציפוי השוקולד הקפוא ומיישרים, יוצקים את הבלילה עד חצי ס"מ לפני הסוף, מכניסים מקל ארטיק ומקפיאים כשעה, מכסים עם יתרת השוקולד ומקפיאים לילה.