תקציר המתכון: פשוט מושלם
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מרתחים זיתים עם מיץ מחצי לימון וכורכום כחצי שעה .
מסננים .
מכינים את תערובת הקציצות עם כל המרכיבים שקצצנו , סוחטים את הבצל מנוזלים .
מניחים במקרר לחצי שעה לפחות . לאחר מכן מכינים את הקציצות ומטגנים בשמן זית כ-2 כפות מצד לצד עד שמשחים, מניחים בצד .
בסיר מחממים רבע כוס שמן
שיני שום שחצינו ל2
כשהשום משחים מכניסים את התבלינים לפתיחה בשמן חוץ מהמרק עוף .
מוסיפים את הפלפלים היבשים
לאחר מכן מוסיפית את הרסק ואת הסוכר ומערבבים .
מוסיפים את התפוחי אדמה ואת הזיתים ומערבבים
בקערה נפרדת שמים 3 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף ממיסים ושופכים לסיר , מערבבים את הכל
מביאים לרתיחה , שמים את הקציצות בפנים , קוצצים מעל צרור כוסברה סוגרים את הסיר ומנמיכים להבה,
מגישים לצד אורז לבן
בתאבון