לןגן

תבשיל קציצות עם שומן כבש תפוחי אדמה וזיתי קלמנטה

מאת: Batel Samra, פורסם: 22/06/2018 | 14:49
תבשיל קציצות עם שומן כבש תפוחי אדמה וזיתי קלמנטה

תקציר המתכון: פשוט מושלם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מרתחים זיתים עם מיץ מחצי לימון וכורכום כחצי שעה .

  2. מסננים .

  3. מכינים את תערובת הקציצות עם כל המרכיבים שקצצנו , סוחטים את הבצל מנוזלים .

  4. מניחים במקרר לחצי שעה לפחות . לאחר מכן מכינים את הקציצות ומטגנים בשמן זית כ-2 כפות מצד לצד עד שמשחים, מניחים בצד .

  5. בסיר מחממים רבע כוס שמן

  6. שיני שום שחצינו ל2

  7. כשהשום משחים מכניסים את התבלינים לפתיחה בשמן חוץ מהמרק עוף .

  8. מוסיפים את הפלפלים היבשים

  9. לאחר מכן מוסיפית את הרסק ואת הסוכר ומערבבים .

  10. מוסיפים את התפוחי אדמה ואת הזיתים ומערבבים

  11. בקערה נפרדת שמים 3 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף ממיסים ושופכים לסיר , מערבבים את הכל

  12. מביאים לרתיחה , שמים את הקציצות בפנים , קוצצים מעל צרור כוסברה סוגרים את הסיר ומנמיכים להבה,

  13. מגישים לצד אורז לבן

  14. בתאבון