לןגן

עוגת זברה משוישת

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 22/06/2018 | 12:55
עוגת זברה משוישת

תקציר המתכון: עוגת זברה משוישת עוגה עסיסית רכה והכי טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..

  2. להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה .

  3. להוסיף שמן בזרם דק.

  4. להוסיף את יתר החומרים .

  5. לערבל שלא יהיו גושים.

  6. לקפל את החלבונים לחלמונים בתנועת עטיפה..

  7. לחלק ל2 קערות.

  8. בקערה אחת להוסיף קקאו ולערבב בתנועת עטיפה.

  9. לרפד תבנית עם ניר אפיה..

  10. לצקת מצקת של עיסת הוניל במרכז העוגה ומעליה מצקת עיסת קקאו להמשיך כך עד שתיגמר העיסה.

  11. לאפות ב180 תנור שחומם מראש עד ששיפוד יוצא יבש בערך 45 דקות..