לןגן

עוגת זברה משוישת

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 22/06/2018 | 12:45

תקציר המתכון: עוגת זברה עסיסית רכה והכי טעימה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..

  2. להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה ותפוח..

  3. להוסיף שמן בזרם דק..

  4. להוסיף קמח אבקת אפיה גרידת לימון

  5. ומיץ תפוזים לערבל שלא יהיו גושים..

  6. לקפל את החלבונים לחלמונים..

  7. לחלק ל2 קערות..

  8. בקערה אחת להוסיף כף גדושה של קקאו ולערבב בצורת עטיפה..

  9. לרפד תבנית בניר אפיה..

  10. לשים במרכז מצקת מקערת הוניל ומעל מצקת קקאו בכל פעם מצקת וניל ומעל קקאו עד שנגמרת העיסה..

  11. לאפות ב180 מעלות תנור שחומם מראש עד שקיסם יוצא יבש בערך 45 דקות..