לןגן

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מאת: Sari Noy, פורסם: 22/06/2018 | 00:58
חזה עוף מוקפץ עם ירקות

תקציר המתכון: מנה טעימה,צבעונית,מנחמת ואהובה על ילדים ומבוגרים כאחד.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב קלות. מוסיפים את פרוסות השום וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה לשמן ומערבבים.

  2. 2. מוסיפים את הירקות בהדרגה כל זה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יתרככו מעט, (אפשר להוסיף עוד שמן זית אם צריך.)

  3. 3. מוסיפים את נתחי חזה העוף ושאר התבלינים, ושוב מערבבים מדי פעם עד שחזה העוף מוכן ומשנה את צבעו.

  4. 4. מוסיפים את רוטב הסויה והשמן שומשום ומערבבים שוב (בשלב הזה אפשר להוסיף את האטריות למי שאוהב). לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצה מעל.