קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לבשל את הנודלס במים רותחים עם כף מלח ,
ניתן להשתמש גם באטריות ביצים, או בפסטה .
בסיר רחב , נטגן רצועות של בצל סגול אחד גדול ובצל יבש עד להשחמה , אני צורבת אותם יותר על מנת שיתנו טעם מעושן למוקפץ ,
להוסיף לבצל מקלוני גזר,
רצועות גמבה בכל מיני צבעים,
פלפל חריף אחד חתוך לעיגולים ,
ניתן להוסיף גם פטריות , תירס,
קישוא , להוסיף שני גבעולים של סלרי עיגולים , אל תוותרו עליו,
עושה פלאים במוקפץ ,
לאדות להגרת נוזלים , להוסיף רבע כוס מים רותחים, להמשיך לבשל עד לרמת ריכוך שאתן אוהבות ,
להוסיף פלפל שחור גרוס, מלח ,
טריאקי , סויה ושתי כפות סילאן,
על מחבת בניפרד לצרוב את הקוביות פרגיות ו/ או חזה העוף
עם מעט סויה , פלפל שחור, ומלח, לערבב יחד עם המוקפץ,
להוסיף את אטריות הנודלס או הספגטי , לערבב ולהניח עוד כמה דקות בישול לספיגת טעמים,
לפזר עיגולי בצל ירוק/ שומשום קלוי,
בתאבון ובהצלחה 🌹