לןגן

מוקפץ - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 21/06/2018 | 21:43
מוקפץ - דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הנודלס במים רותחים עם כף מלח ,

  2. ניתן להשתמש גם באטריות ביצים, או בפסטה .

  3. בסיר רחב , נטגן רצועות של בצל סגול אחד גדול ובצל יבש עד להשחמה , אני צורבת אותם יותר על מנת שיתנו טעם מעושן למוקפץ ,

  4. להוסיף לבצל מקלוני גזר,

  5. רצועות גמבה בכל מיני צבעים,

  6. פלפל חריף אחד חתוך לעיגולים ,

  7. ניתן להוסיף גם פטריות , תירס,

  8. קישוא , להוסיף שני גבעולים של סלרי עיגולים , אל תוותרו עליו,

  9. עושה פלאים במוקפץ ,

  10. לאדות להגרת נוזלים , להוסיף רבע כוס מים רותחים, להמשיך לבשל עד לרמת ריכוך שאתן אוהבות ,

  11. להוסיף פלפל שחור גרוס, מלח ,

  12. טריאקי , סויה ושתי כפות סילאן,

  13. על מחבת בניפרד לצרוב את הקוביות פרגיות ו/ או חזה העוף

  14. עם מעט סויה , פלפל שחור, ומלח, לערבב יחד עם המוקפץ,

  15. להוסיף את אטריות הנודלס או הספגטי , לערבב ולהניח עוד כמה דקות בישול לספיגת טעמים,

  16. לפזר עיגולי בצל ירוק/ שומשום קלוי,

  17. בתאבון ובהצלחה 🌹