מוקפץ צמחוני בתוספת רוטב שזיף ורימון ושמן בטעם בצל
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/06/2018 | 08:03
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 בצל גדול חתוך לפלחים
-
3 בצלים ירוקים קצוצים גס
-
1 גמבה חתוך לרצועות= 150 גרם
-
1 גמבה קטנה צהובה חתוך לרצועות =100 גרם
-
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
-
3 גזרים חתוכים לרצועו=150 גרם
-
3 בטטות חתוכות לרצועות = 200 גרם
-
2 קישואים חתוכים לרצועות
-
=150 גרם
-
300 גרם ספגטי מבושל = חצי חבילה ועוד קצת
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כוס רוטב טריאקי
-
3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק או חריף
-
3/4 כוס רוטב שזיף ורימון
-
כף וחצי חומץ בלסמי
-
2 כפות שמן בטעם בצל
אופן הכנה
-
1) שופכים למחבת ווק
-
4 כפות שמן זית
-
2) שמים את הבצל ובצל ירוק ומטגנים 5 דק
-
3) מוסיפים את שני סוגי גמבות ובהדרגה את פלפל חריף גזר בטטה קישוא ומטגנים לעוד 5 דק
-
4) לאחר 5 דק מוסיפים את 5 סוגי הרוטבים ומבשלים כ10 דק מכוסה
-
5) לאחר 10דק מוסיפים חומץ בלסמי ועוד 5 דק נוספות ולפני הגשה שופכים 1 עד 2 כפות שמן בטעם בצל ואפשר להגיש
-
בתאבון😊🍴🍽