לןגן

מוקפץ צמחוני בתוספת רוטב שזיף ורימון ושמן בטעם בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/06/2018 | 08:03
מוקפץ צמחוני בתוספת רוטב שזיף ורימון ושמן בטעם בצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שופכים למחבת ווק

  2. 4 כפות שמן זית

  3. 2) שמים את הבצל ובצל ירוק ומטגנים 5 דק

  4. 3) מוסיפים את שני סוגי גמבות ובהדרגה את פלפל חריף גזר בטטה קישוא ומטגנים לעוד 5 דק

  5. 4) לאחר 5 דק מוסיפים את 5 סוגי הרוטבים ומבשלים כ10 דק מכוסה

  6. 5) לאחר 10דק מוסיפים חומץ בלסמי ועוד 5 דק נוספות ולפני הגשה שופכים 1 עד 2 כפות שמן בטעם בצל ואפשר להגיש

  7. בתאבון😊🍴🍽