לןגן

לחם בירה קסטיל רובוס

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/06/2018 | 00:20
לחם בירה קסטיל רובוס

תקציר המתכון: לחם מתקתק בקלי קלות, טעים וממכר בטירוף

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. לערבב את כל החומרים בקערה כולל התוספות שבחרתם.

  3. לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את התערובת פנימה .

  4. לאפות 45 דק' בערך בתנור או עד שמשחים מלמעלה.

  5. זה יוצא קריספי וקרום קשה מבחוץ ורך מבפנים.

  6. לטרוף בתוספת פסטו בצד או כל ממרח שאוהבים.