לןגן

מוקפץ מקפיץ

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 20/06/2018 | 00:12
מוקפץ מקפיץ

תקציר המתכון: מנה טעימה ומזינה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוקפץ מקפיץ

  2. 1/2 קילו בשר בקר איזה חלק שרוצים,1 קישוא,2 גזר,3 גיבעולי סלרי,1 פלפל גמבה ,1 בצל,1/4 כרוב.את הבשר לחתוך לשרוכים שהוא עדיין קפוא יותר קל לחיתוך,את הירקות לחתוך לשרוכים דקים אפשרות במנדולינה קל יותר.לשים במחבת מתאימה את הבשר החתוך עם 4 כפות שמן זית ו3 כפות שמן שומשום ולערבב על להבה הכי גבוהה להוסיף 1 כפית שום כתוש לערבב ולהוסיף 1/2 כוס רוטב סויה,1/2 כוס רוטב צילי,כף חומץ,1/4 כוס רוטב טריאקי ,כף גדושה קטשוף,כף סוכר חום,כף מרק עוף לערבב הייטב עד שהבשר מעט מיתרכך הוא לא צריך בישול ארוך,להוסיף את כול הירקות ולערבב לעוד 10 דקות וזה מוכן להוסיף קשיו מעל לערבב ולהגיש ...בהצלחה אורה...