לןגן

כדורי עוף על מצע של מטבוחה ותפוחי אדמה - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 19/06/2018 | 11:39
כדורי עוף על מצע של מטבוחה ותפוחי אדמה - דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נכין את הקציצות עוף . ניתן למצוא מתכון לקציצות בקטגורית עוף .

  2. להרכבת המנה :

  3. נקלף את העגבניות מקליפתן,

  4. נחתוך אותן לקוביות קטנות ,

  5. בסיר רחב נטגן את שיני השום החצויות יחד עם העגבניות ,

  6. נוסיף את הפלפל החריף והגמבה קצוצים גם לסיר ונבשל עד להגרת הנוזלים של העגבניות .

  7. נוסיף שתי כפות גדושות של פפריקה מתוקה / חריפה ,

  8. מעט מלח , כפית סוכר ,ופלפל שחור גרוס , נבשל עד לריכוך ,

  9. נוסיף חצאי תפוחי אדמה עם חצי כוס מים ונמשיך לבשל עד לריכוך חלקי של תפוחי האדמה ,

  10. לאחר מיכן נוסיף את קציצות העוף שטוגנו ונמשיך לבשל עד לספיגת טעמים וריכוך מלא ,

  11. ניתן לפזר מעט כוסברה לקראת סוף הבישול , ולמי שלא אוהבת חריף יכולה להוריד מכמות הפלפל החריף .

  12. בתאבון ובהצלחה 🌹