לןגן

שעועית לבנה ברוטב עגבניות

מאת: ליהי א, פורסם: 16/06/2018 | 22:30
שעועית לבנה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מתכון של יום שישי בצהריים, בסיר לחץ. שמים הכל ושוכחים לשעה וחצי.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסנן את השעועית, לשים בסיר לחץ, לשים מעל את הבצל, מלח, פלפל,שמן, מרק עוף ורסק עגבניות, להוסיף סוכר ומים לכיסוי עד לקצת פחות מחצי הסיר.

  2. להביא לרתיחה, להוריד אש ולבשל במשך שעה וחצי.