לןגן

מטבוחה אש

מאת: לאה לוי, פורסם: 16/06/2018 | 13:30
מטבוחה אש

תקציר המתכון: אין כמו המטבוחה הזאת

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים בערך 8 עגבניות. קולפים אותן. חותכים לקוביות ומניחים בביר. לוקחים פלפל חריף וחותכים לקוביות ומניחים בסיר. לוקחים 2 שיני שום כותשים ומוסיפים לסיר. לוקחים שמן ועושים בערך שני סיבובים בסיר. לוקחים חופן מלח ושמים בסיר. 2 כפות פפריקה בשמן. מערבבים הכל ומרתיחים. מורידים את האש לאש בינונית ונותנים למים לרדת. יש לבחוש מידי פעם כדי שלא יחרך הסיר. נותנים למים לרדת עד שמתקבלת מעין ריבה יפה. לוקחים חופן סוכר מפזאים מעל ומכבים את הגז. בתיאבון.