לןגן

מאפה בשר

מאת: שלומית , פורסם: 16/06/2018 | 04:55
מאפה בשר

תקציר המתכון: חטיף נחטף. לפיקניק, אירוח ובכלל להקפיא ולהוציא ברגע הנכון...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: מערבבים בקערה קמח, סוכר ומלח. מוסיפים מים פושרים בהדרגה עד שמתקבל בצק אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקפיא.

  2. בינתיים מכינים את המלית:

  3. מטגנים את כל חומרי המלית, מסירים מהאס, מסננים ומניחים להצטנן.

  4. לבדוק מליחות.

  5. הכנת המאפה:

  6. לפתוח את הבצק לעובי של חצי ס"מ, לקרוץ עיגולים גדולים (עם כוס רחבה במיוחד) , להניח כף מהמלית, ולהדק בעזרת מזלג ולמרוח בביצה ושומשום.