קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר רחב נחמם שליש כוס שמן קנולה , נכניס לתוכו 8 שיני שום כתוש, פפריקה מתוקה/חריפה,
פלפל שחור, מלח, פלפל צ׳ומה גרוס חריף,כף וחצי רסק עגבניות ושלוש עגבניות מגורדות , נערבב טוב טוב וניצור סלסה,
ניקח את הבשר נטגן אותו עם הסלסה מכל כיוון ונסגור אותו בצריבה ,
לאחר מיכן נוסיף כוס וחצי חיטה אחרי שהושרתה שלוש שעות לפחות במים ואת תפוחי האדמה ,
נוסיף מים עד גובה התבשיל ,
נבשל 40 דקות על הגז ונעביר לפלטה לפחות ל 12 שעות .
החיטה סופחת מים, רצוי כל כמה שעות להוסיף מים .
בתאבון ובהצלחה. 🌹