לןגן

אריסה - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 16/06/2018 | 00:12
אריסה - דורית כהן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב נחמם שליש כוס שמן קנולה , נכניס לתוכו 8 שיני שום כתוש, פפריקה מתוקה/חריפה,

  2. פלפל שחור, מלח, פלפל צ׳ומה גרוס חריף,כף וחצי רסק עגבניות ושלוש עגבניות מגורדות , נערבב טוב טוב וניצור סלסה,

  3. ניקח את הבשר נטגן אותו עם הסלסה מכל כיוון ונסגור אותו בצריבה ,

  4. לאחר מיכן נוסיף כוס וחצי חיטה אחרי שהושרתה שלוש שעות לפחות במים ואת תפוחי האדמה ,

  5. נוסיף מים עד גובה התבשיל ,

  6. נבשל 40 דקות על הגז ונעביר לפלטה לפחות ל 12 שעות .

  7. החיטה סופחת מים, רצוי כל כמה שעות להוסיף מים .

  8. בתאבון ובהצלחה. 🌹