לןגן

לחמניות עם עשבי תיבול רכות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/06/2018 | 23:24

תקציר המתכון: יפה לאירוח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה להוסיף 2 כוסות מים פושרים להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים אם צריך להוסיף עוד מעט מים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה 20 דקות בחום הבצק תופח מהר

  2. לעשות מהבצק כמו רולדה גדולה ולחלק את הבצק לפרוס כמו לחם ל10 יחידות כמה דקות לנוח ולעשות רולדה להניח כמה דקות לנוח

  3. לקחת תבנית אינגלשקייק לשים נייר אפיה

  4. לפרוס לרוחב של התבנית ולהניח אחד ליד השני צפוף

  5. אפשר לגלגל על מעט שומשום

  6. לתת התפחה של רבע שעה בערך

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפיה

  8. האפיה בערך חצי שעה

  9. כשמוכן להוציא ולהבריש עם שמן זית

  10. מי שרוצה אפשר להבריש עם ביצה במקום להבריש עם המים