לןגן

קציצות אפונה סלרי ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/06/2018 | 02:07
קציצות אפונה סלרי ותפו"א

תקציר המתכון: מאכל ילדות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף כפית כורכום ונערבב ..נוסיף חצי שקית אפונה קפואה...3 תפו"א קטנים פרוסים...3 גבעולי סלרי כולל עלים חתוכים..2 כוסות מים רותחים עם כפית אבקת מרק עוף מהול ...חצי כפית פלפל לבן...חצי כפית פלפל שחור גרוס

  2. ברגע שהרוטב מבעבע לגלגל קציצות ולהכניס לסיר

  3. לבשל מכסה סגור להבה בינונית 30 דקות ...להסיר מכסה לפזר כוסברה יבשה או טריה

  4. לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה

  5. בתאבון אילנית בניזרי ❤