קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לנקות את נתח ההודו.
בקערה לערבב את המרינדה ,
להניח את הודו ולעסות אותו טוב טוב עם המרינדה ,
להכניס למקרר לפחות ל 8 שעות לספיגת הטעמים,
כל כמה שעות להפוך אותו במרינדה ולעסות את הנתח.
לאחר 8 שעות ,
להניח בפיירקס, לחמם תנור ל 200 מעלות, להכניס את ההודו,
לצרוב אותו לפחות 35 דקות,
לאחר מיכן לכסות את הפיירקס בנייר כסף, להוריד חום תנור ל 170 מעלות , להמשיך לאפות עוד שעה לפחות .
לקרר, לא ניתן לפרוס את ההודו בעודו חם, הוא יתפרק לכן .
אחרי שהתקרר לפרוס לפרוסות .
ניתן לאכול גם קר בתוך כריך וגם חם.
בתאבון ובהצלחה 🌹