לןגן

פסטרמה הודו-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 13/06/2018 | 20:15
פסטרמה הודו-דורית כהן

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את נתח ההודו.

  2. בקערה לערבב את המרינדה ,

  3. להניח את הודו ולעסות אותו טוב טוב עם המרינדה ,

  4. להכניס למקרר לפחות ל 8 שעות לספיגת הטעמים,

  5. כל כמה שעות להפוך אותו במרינדה ולעסות את הנתח.

  6. לאחר 8 שעות ,

  7. להניח בפיירקס, לחמם תנור ל 200 מעלות, להכניס את ההודו,

  8. לצרוב אותו לפחות 35 דקות,

  9. לאחר מיכן לכסות את הפיירקס בנייר כסף, להוריד חום תנור ל 170 מעלות , להמשיך לאפות עוד שעה לפחות .

  10. לקרר, לא ניתן לפרוס את ההודו בעודו חם, הוא יתפרק לכן .

  11. אחרי שהתקרר לפרוס לפרוסות .

  12. ניתן לאכול גם קר בתוך כריך וגם חם.

  13. בתאבון ובהצלחה 🌹