לןגן

מאפינס בטטה וגבינות

מאת: אורית לוי, פורסם: 13/06/2018 | 03:25
מאפינס בטטה וגבינות

תקציר המתכון: קל ומהיר להכנה, טעימים ונחטפים במהירות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. לטגן את הבצל הקצוץ ב- 3 כפות שמן עד הזהבה. להוסיף את הבטטה המגורדת ולטגן עוד כ- 2 דק'.

  3. לערבב את כל המצרכים עם הבצל והבטטה ולמלא את שקעי המאפינס המשומנים עד 3/4 גובה.

  4. לפזר שומשום או גרעיני דלעת.

  5. לאפות כ- 40 דק' או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.

  6. לתת להתקרר 10 דק' לפני חילוץ מהתבנית. אפשר להקפיא אחרי האפייה.