תקציר המתכון: קל ומהיר להכנה, טעימים ונחטפים במהירות
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לטגן את הבצל הקצוץ ב- 3 כפות שמן עד הזהבה. להוסיף את הבטטה המגורדת ולטגן עוד כ- 2 דק'.
לערבב את כל המצרכים עם הבצל והבטטה ולמלא את שקעי המאפינס המשומנים עד 3/4 גובה.
לפזר שומשום או גרעיני דלעת.
לאפות כ- 40 דק' או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.
לתת להתקרר 10 דק' לפני חילוץ מהתבנית. אפשר להקפיא אחרי האפייה.