לןגן

שבלולי שמרים במילוי סוכר חום וקינמון

מאת: קרן חביב, פורסם: 12/06/2018 | 10:30
שבלולי שמרים במילוי סוכר חום וקינמון

תקציר המתכון: לא מפסיקים לשלוף ולאכול שבלול אחר שבלול

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. ללוש את כל מצרכי הבצק ביחד ולהתפיח כשעתיים

  2. להכניס לתנור  שחומם מראש על 180 מע' ולאפות עד להזהבה

  3. המילוי: למרוח את החמאה (להמיס מעט במיקרו), לערבב את הסוכר חום והקינמון יחד ולפזר על החמאה , להדק ולגלגל לצורת שבלול.

  4. לסירופ: להרתיח את כל מצרכי הסירופ וכשמוכן לשפוך את הרוטב מייד.