לןגן

גלידה קסטה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/06/2018 | 00:25
גלידה קסטה

תקציר המתכון: גלידה קסטה

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גלידה קסטה בציפוי גנאש שוקולד שלמותתתת

  2. מתכון נדיר/אסתר אסולין😍😍😍😍😍

  3. חבילת עוגיות פתי בר ארוכות שכבה ראשונה להניח על תבנית גודל 28 מלבנית את הפתי בר בלי לטבול בשום נוזל! שכבה שנייה להקציף 500 מל שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט פודינג וניל חצי כוס חלב ו-3 כפות חלב מרוכז לקצפת יציבה ולמרוח על העוגיות.

  4. להקפיא חצי שעה.אסתר אסולין😍😍😍 לאחר מכן להקציף 500 מל שמנת מתוקה עם 1 פודינג שוקולד 1, חצי כוס חלב ו 3 כפות חלב מרוכז...למרוח הכל על הקצפת הלבנה. מעל נסדר שכבה אחת של עוגיות הפתי בר .

  5. נכניס גנאש 250 מל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר 100 גר שוקולד חלב נמיס במיקרו 2 דק עוצמה גבוהה ונערבב עד לנוזל חלק. נשפוך על העוגה ונכניס למקפיא.