לןגן

בייגלה ירושלמי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 11/06/2018 | 12:52
בייגלה ירושלמי

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המרכבים

  3. וללוש לקבלת בצק נעים

  4. אני מכניסה בלילה את הבצק למקרר לשעה מוציאה לשה משמנת טיפה עם הידיים ומחזירה למקרר עד הבוקר

  5. אפשר ללא מקרר פשוט לתת 2 התפחות על השיש

  6. לחלק לכדורים כמה שאתן רוצות לקמח מעט לתת לנוח עשר דקות בערך לחמם תנור 200 מעלות להניח בתבנית נייר אפיה

  7. לקחת כדור לעשות באמצע חור

  8. לתת עוד כמה דקות. מנוחה לקחת כדור לתבול בצלחת עם המים שני הצדדים ולתבול בצלחת עם שומשום משני הצדדים או זעתר או קצח ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 25 דקות

  9. בהצלחה