תקציר המתכון: מג'דרה פצצה, ממכרת, טעימה, בריאה, טבעונית, צמחונית שמבשלים בעיקר במטבח הערבי, הדרוזי, השילוב של הבורגול עם העדשים והבצל המטוגן נותן תוספת נאה לצד סלט ערבי ועוד שילובים ...
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
משרים את הבורגול בקערה עם המון מי ברז ל-25 דקות עד להכפלתו, לסנן ולסחוט היטב מהנוזלים
משרים את העדשים במי ברז למשך 4 שעות, מסננים ומעבירים לסיר, מוסיפים מי ברז עד כיסוי ומביאים לרתיחה, מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-15-20 דקות (בישול כמעט מלא) ולסנן מהנוזלים היטב
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצלים עד להשחמה (לא לוותר, השחמת הבצלים מוסיפה למג'דרה המון טעם)
מוסיפים את הבורגול והתבלינים ומטגנים 2 דקות
מוסיפים את העדשים ומטגנים/ מערבבים עוד 2 דקות נוספות
לאחר 2 הדקות להוסיף את המים הרותחים לערבב היטב, לכסות את הסיר עם המכסה, להוריד ללהבה נמוכה ולבשל 10-15 דקות נוספות
פותחים מכסה מאוורים בעזרת מזלג, סוגרים שוב עם מכסה וממתינים עוד 10 דקות
מוסיפים את הצנוברים הקלויים, מערבבים וזוללים
זהו מוכן! קלי קלות, כמה דקות עבודה ויש לכם תוספת מזינה, בריאה והכי חשוב טעימה!!!
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה