לןגן

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/06/2018 | 00:20
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה

תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק ליישר 😀

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר נערבל את השמנת מתוקה על מהירות גבוהה 2 דקות ..נוסיף את החלב את הפודינג בהדרגה...את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ! כעת נמניך מהירות נוסיף את הגבינה ונערבל עד לאיחוד

  2. ניקח תבנית מרובעת כל ביסקוויט נטבול בחלב ונניח שורות

  3. נמרח חצי מכמות הקרם על הביסקוויטים נסדר שוב שורות ביסקוויטים טבולים בחלב

  4. ואת שארית הקרם נמרח מעל ..ניתן לגרד שוקולד לעיטור

  5. ניתן להקפיא לשעתיים להתייצבות ולהעביר למקרר