לןגן

עוגת סליאן וטחינה בנגיעות חלבה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/06/2018 | 12:43
עוגת סליאן וטחינה בנגיעות חלבה

תקציר המתכון: עוגה רכה ומומלצת מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשים את הביצים ואת 2 זוגי הסוכר ולהקציף 5 דקות עד שתפוח לאחר מכן להוסיף את שאר החומרים ולערבל עד לאחדות...לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק או סיר עם חור או תבנית 26...ולשפוך את התערובת לפזר שומשום ( לא חייב) לחמם תנור בחום 180 מעלות ל10 דקות ואז להכניס את העוגה ל40 דקות...ובתיאבון.