לןגן

צלי בשר ושעועית צהובה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/06/2018 | 03:49
צלי בשר ושעועית צהובה

תקציר המתכון: רך כמו חמאה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גוש צלי כתף מספר 5, לסגור בטיגון קל עם מעט שמן מכל הצדדים ולהניח בצד.

  2. להרתיח את הבשר בכ 2 ליטר מים, בצל שלם מקולף

  3. פלפל אנגלי,עלי דפנה מעט כורכום ומעט פלפל שחור גרוס, שעתיים רתיחה, לצנן את הבשר במקרר לכמה שעות ולפרוס פרוסות

  4. להכנת התבשיל

  5. ברבע כוס שמן נטגן בצל עד להזהבה ..נוסיף כף סילאן ונערבב עד שהופך לצבע חום ..נוסיף חצי כפית כורכום,כף פפריקה מתוקה ונערבב לפתיחת תבלינים ...נניח את פרוסות הבשר ונטגן דקה מכל צד על התבלינים !

  6. נוסיף את השעועית הצהובה ( או ירוקה ) 4 עגבניות שרי חתוכות ..2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף מהול במים

  7. נפזר פלפל שחור גרוס

  8. נבשל 40 דקות להבה נמוכה

  9. מידי פעם ננענע את הסיר

  10. נעטר בכוסברה קצוצה

  11. בתאבון אילנית בניזרי ❤