לןגן

פשטידת בטטה תפו"א ואפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/06/2018 | 02:26
פשטידת בטטה תפו"א ואפונה

תקציר המתכון: קל וטעים👌🏻👌🏻

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערה את התפו"א בטטה בצל אפונה ביצה קשה ומערבבים בעדינות

  2. 2)טורפים 4 ביצים ומוסיפים את הקמח אבקת בצל דבש ופלפל שחור

  3. 3)את התערובת מוסיפים

  4. לתפו"א בטטה ושופכים כוס אפונה ושוב ערבוב האחרון

  5. 4)משמנים סיר טפלון בקוטר 17 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 35 עד 40 דקות⏰ מקררים ומחלצים בקלי קלות ונהנים

  6. בתאבון