לןגן

דג סול בקוקי בליווית קוביות תפוחי אדמה

מאת: ליאור ברנט, פורסם: 11/03/2015 | 17:21

תקציר המתכון: המצאה שלי בהעדר גז

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים מבעוד מועד שקית קוקי גדולה את דגיי הסול כשהם שטופים מחתיכות הקרח (לא חובה להפשיר אפשר בהחלט להכניס את הדג כמו שהוא קפוא לקוקי) תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל של 2 סנטים ורוטב מהשקית של הקוקי +כוס מים חמימים + קופסת רסק עגבניות קטנה אבל ללא תיבול.