לןגן

מאפינס בשלל טעמים

מאת: טליה הילזנרט, פורסם: 07/06/2018 | 20:37

תקציר המתכון: מתכון מעולה שלקחתי מהאתר של ניקי ב. ניתן לעשות עם כל מיני תוספות, נהדר לאירוח.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשמן תבנית שקעים

  2. למלא כל שקע ב3/4 מעומקו (תופח באפייה)

  3. לפזר מעל שומשום או קצח

  4. לאפות חצי שעה בחום של 180 מעלות.

  5. הערות-

  6. התערובת פחות נוזלית מתערובת של פשטידה, אבל אם זה בצקי מדי להוסיף כף-שתים של חלב.

  7. ניתן להקפיא.