לןגן

עוגת ביסקוויטים קלאסית

מאת: טליה הילזנרט, פורסם: 07/06/2018 | 20:15

תקציר המתכון: המתכון הכי פשוט שהיה פעם על אריזות הביסקוויטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. העוגה: מערבבים במיקסר את הגבינה הלבנה, השמנת המתוקה (לא מוקצפת), אבקת הפודינג והסוכר.

  2. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים בתחתית תבנית הפיירקס אחד ליד השני.

  3. יוצקים חלק מכמות הבלילה על הביסקוויטים, מעליה מניחים שוב ביסקוויטים טבולים בחלב, עליהם עוד שכבה של בלילה, כך שהשכבה העליונה היא הבלילה. מניחים במקרר.

  4. הציפוי: מחממים את השמנת עד לרתיחה. שופכים את השמנת לתוך קערה בה מונחות קוביות השוקולד וממיסים יחד עד לתערובת אחידה.

  5. מוציאים את העוגה מהמקרר ושופכים את תערובת השוקולד והשמנת.

  6. מכניסים למקרר לכשעה, מוציאים ומגישים.