לןגן

קישואים ממולאים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/06/2018 | 05:13
קישואים ממולאים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את תוכן הקישוא אבל לא יותר מידי.שלא יקרע.

  2. למלא בתערובת הבשר.

  3. להכנת הרוטב לטגן בסוטאג' או בסיר רחב

  4. בצל, להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים . אפשרי להוסיף את תוכן הקישוא שהוצאנו מעט גם לרוטב.

  5. עם הבעבוע... להוסיף את הקישואים. להנמיך אש.

  6. לבדוק אם צריך להוסיף מים. הקישואים צריכים להיות רכים . להוסיף מהרוטב עליהם בעזרת כף ולתקן טעמים אם צריך.. תהנו הילה.💕