קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לנקות את תוכן הקישוא אבל לא יותר מידי.שלא יקרע.
למלא בתערובת הבשר.
להכנת הרוטב לטגן בסוטאג' או בסיר רחב
בצל, להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים . אפשרי להוסיף את תוכן הקישוא שהוצאנו מעט גם לרוטב.
עם הבעבוע... להוסיף את הקישואים. להנמיך אש.
לבדוק אם צריך להוסיף מים. הקישואים צריכים להיות רכים . להוסיף מהרוטב עליהם בעזרת כף ולתקן טעמים אם צריך.. תהנו הילה.💕