לןגן

חזה עוף במחבת עם הרבה בצל

מאת: עדי פורטל, פורסם: 05/06/2018 | 14:47

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל לרצועות גסות ומטגנים בקצת שמן.

  2. מוסיפים פלפל ירוק חריף לפי הטעם.

  3. מוסיפים חתיכות די קטנות של החזה עוף ומיד מוסיפים את התבלינים (מלח, פלפל, כמון, גריל עוף, פפריקה) ומערבבים שהתבלינים יגיעו לכל חתיכות העוף. אחרי שזה מתבשל כמה דקות מוסיפים קצת מים וכך העוף מאוד עסיסי ונוצר סוג של רוטב טעים.

  4. מגישים עם אורז לבן בתאבון