לןגן

פאי לוטוס וגבינת מסקרפונה

מאת: אתי ממן, פורסם: 05/06/2018 | 13:29
פאי לוטוס וגבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים חצי צנצנת ממרח לוטוס, יוצקים למשטח סיליקון ספירלה מקפיאים שעה.

  2. מערבבים עוגיות לוטוס טחונות עם חמאה מומסת, מהדקים לתבנית פאי כולל דפנות, מקפיאים חצי שעה.

  3. ממסים שוקולד לבן, כוס שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מקציפים כוס שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, 3 כפות ממרח לוטוס (מומס במיקרו) לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית ומקפיאים שעתיים לערך, מחלצים את ספירלת הלוטוס מהסיליקון, מניחים במרכז הפאי, מפזרים את יתרת העוגיות מסביב ונהנים מעוגת פאי מושלמת!!!

  4. שלכן באהבה אתי ממן