לןגן

שניצל תירס - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 05/06/2018 | 11:46
שניצל תירס - דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את תפואד לחתוך לקוביות ולבשל אותם עד לריכוך עם מים ורבע כפית כורכום.

  2. למעוך לפירה ולהניח להתקרר.

  3. בקערה לערבב את הפירה עם התירס , כף פטרוזיליה יבשה,

  4. שבבי בצל מטוגן יבש, מלח , פלפל שחור וכף אבקת מרק עוף פרווה .

  5. ליצור כדורים , לטבול בביצה ובפירורי לחם מוזהבים ולטגן .

  6. ניתן גם לאפות בתנור עד להזהבה .בתאבון ובהצלחה 🌹