לןגן

רוגלך לא מהעולם הזה רך וטעים.

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/06/2015 | 17:24
רוגלך לא מהעולם הזה רך וטעים.

תקציר המתכון: רוגלאך לא תאמינו שאתם עשיתם.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבל את כל חומרי הבצק ולכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח שעה.

  2. אחרי שעה לחלק ל2 או 3 כדורים לפתוח כל כדור על השיש למרוח בעדינות את המילוי במרכז ולמרוח..ולצבוט את הבצק ולסגור לעיגול ...לקמח שיש ולהפוך אותו על התפר..ככה עם הכדור השני..והשלישי..ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן עם מערוך לרדד לעלה דק ואז עם גלגלת של פיצה לעשות פסים של משולשים מאורכים ולגלגל לרוגלך להניח על נייר אפייה בתבנית לכסות להתפיח עוד חצי שעה למרוח בביצה ולאפות 180 מעלות בערך חצי שעה...20 דקות ..

  3. לסירופ לשים כוס וחצי סוכר מיץ מחצי לימון וכוס מים רותחים על הגז עד שיסמיך ואז להבריש על הקוראסונים בעודם חמים.