לןגן

אורז עם פטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 02/06/2018 | 06:31
אורז עם פטריות

תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אילנית בניזרי

  2. 7,פטריות טריות חתוכות (אפשר גם שימורים)

  3. 2 כוסות אורז קלאסי בסמטי

  4. 3.5 כוסות מים רותחים (כוס חד פעמי חם )

  5. נחמם בסיר רבע כוס שמן לאחר רתיחה נוסיף כפית כורכום..נטגן את הפטריות כ 2 דקות

  6. נוסיף את האורז ונטגן לעוד כדקה .

  7. נוסיף מלח,פלפל שחור גרוס ואת המים הרותחים

  8. נבשל על להבה נמוכה כ 15 דקות . ..נערבב עם מזלג ונכבה את הגז

  9. מי שרוצה אפשר לטגן בצל בהתחלה עד להזהבה ואז להוסיף את הפטריות והאורז