לןגן

צלי בשר

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 31/05/2018 | 23:29
צלי בשר

תקציר המתכון: טעיםםםםם טעים טעיםםםם

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את הבשר הסיר לחץ לקרר טוב טוב עדיף לילה במקרר ואז לפרוס פרוסות דקות

  2. לטגן בצל לסדר את פרוסות הבשר לפזר תבלינים להוסיף יין ומים אפשר להשתמש במי הבישול של הבשר

  3. להביא לרתיחה לכסות ולהנמיך לבשל במשך שעה וחצי הרוטב מצטמצם ומסמיך