לןגן

עוף בתנור עם חרדל ומיונז

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 31/05/2018 | 21:57
עוף בתנור עם חרדל ומיונז

תקציר המתכון: מנה טעימה וקלילה הילדים עפים עליה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את העוף 15 דקות עם 2 עלי דפנה

  2. להוסיף את התפוא לבשל עוד 10 דקות

  3. להוציא מהמים ולקרר לשמור מעט מנוזלי הבישול לרוטב

  4. בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב יוצא סמיך ומשחתי לסדרות פרוסות הבצל

  5. ומעליהן לטבול את העוף ברוטב מכל הכיוונים ולסדר בתבנית וכך גם עם התפוא

  6. לדלל את הרוטב שנישאר בקערה עם מי הבישול של העוף ולהוסיף לתבנית בצדדים שלא יפגע התפוא והעוף לכסות ולאפות בחום 180 מעלות חצי שעה להוציא כיסוי ולהשחים מעט