לןגן

פיצות אישיות ופיתות זעתר-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 29/05/2018 | 13:14
פיצות אישיות ופיתות זעתר-דורית כהן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק לפחות שבע דקות,

  2. במידה וחסר מים להוסיף בטפטוף לאט לאט, לקראת סוף הלישה נוסיף את המלח .

  3. נתפיח את הבצק לפחות שעה .

  4. ניצור עיגולים ונניח על תבנית אפייה, נכסה עם מגבת ונתפיח לעוד עשרים דקות .

  5. בסיר עם מעט שמן זית נטגן קלות את השום, נוסיף שתי כפות רסק עגבניות, מעט פפריקה , רבע כוס מים, מלח, מעט סוכר.

  6. לאחר שהתקרר נמרח על הבצק,

  7. נפזר גבינה צהובה ומוצרלה ,

  8. אפשר גם זיתים/טונה/תירס

  9. ומעט אורגנו.

  10. את שאר הכדורים נמרח בזעתר שעורבב עם מעט שמן זית ומעט מלח לימון.

  11. לאפות בערך 25 דקות .

  12. בתאבון ובהצלחה. 🌹