לןגן

מוקפץ נודלס עם חזה עוף

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/05/2018 | 20:43

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מלח עד להזהבה להוסיף כרוב גזר ופלםלים ולטגן כמה דקות להוסיף פטריות ולטגן עוד כמה דקות להוסיף תיבול

  2. את החזה עוף לטגן על מחבת חמה עם מעט שמן זית ולחתוך קטן כמה דקות עד שמתבשל להוציא ולשים בצלחת

  3. מי שאוהב חריף אפשר להוסיף מעט צ'ילי חריף או תבלין פילדלפיה

  4. להרתיח את הנודלס בסיר מים עם מעט מלח ורבע כפית כורכום 3 דקות

  5. להוציא לסנן ולשים בצד

  6. את המנה להרכיב כשרוצים לאכול

  7. לחמם את הרוטב להוסיף נודלס לערבב ולהוסיף את העוף

  8. יוצא טעים מאוד