לןגן

מאפה שמרים עלים כמו בצרפת🗼 pain au chocolat comme dans les boulangerie

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/05/2018 | 08:00
מאפה שמרים עלים כמו בצרפת🗼 pain au chocolat comme dans les boulangerie

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף

  2. 2)ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור

  3. 3) עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה🌛 שלם 

  4. 4)מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ומרדדיד קצת ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד 15 דק

  5. 5)קיפול מס"2 עושים אותו דבר מרדדים ושוב מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר ושוב למקרר לעוד 15 דק

  6. 6) עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק

  7. 7) קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה לשעה בקירור

  8. 8)מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים למלבן לעובי של 3 מלימטר מניחים 2 אצבעות שוקולד בכל קצה

  9. ומגלגלים

  10. 9) מכסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים

  11. 10) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 עד 20 דק כל אחד עם התנור שלו